Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold


bildebilde

Blåfjellia - hyttetomt ved Rondane

Rondane med Rondeslottet og Høgronden sett fra Blåfjellia hyttegrend. Du har mulighet til å oppleve dette selv - fra ditt eget hyttevindu...

Kjører du en av de vakreste nasjonale turistvegene - riksvei 27 fra Enden til Folldal - dukker plutselig det kjente motivet opp som har gjort Harald Sohlbergs maleri «Vinternatt i Rondane» så berømt. Og som inspirerte Aasmund Olavsson Vinje til å skrive «No ser eg atter slike Fjøll og Dalar» i sitt folkekjære dikt «Ved Rondane». I Blåfjellia kan du bevege deg i originalen, enten du går i måneskinn en vinternatt, lar deg beruse av stemningen en vakker vårdag eller setter deg ned en lun sommer-kveld og lytter til naturens mjuke toner og skuer ut over det vi mener er Norges vakreste utsikt. I dette naturskjønne området har vi 65 store selveiertomter å tilby. Det blir ikke flere hytter i dette området.

La ikke sjansen gå fra deg!


Et hav av muligheter og aktiviteter

Ta turen opp på de høyeste toppene, eller et forfriskende bad i de dype juvene. Spenn på deg skia og glid over hvite vidder, ta med børsa på jakt etter fugl eller let opp ørreten med fiskestang. Eller legg turen til Atna, Folldal, Koppang eller Alvdal for å oppleve bygdelivet. Fra Blåfjellia er aktivitetsmulighetene uendelige.

[Les mer]


Opptil 5 mål egen tomt

Hytteområdet Blåfjellia har totalt 65 store tomter på 3-5 dekar. De er opparbeidet med adkomstvei, vann, avløp, strøm og tilgang til bredbånd. Området ligger lengst nord i Stor-Elvdal kommune, i Sollia ved foten av Rondane og Alvdal Vestfjell. Tomtene ligger fra 800-900 moh. med Gravskarhøgda (1.767 moh), kommunens høyeste topp, i ryggen. Området har en eksklusiv beliggenhet tett opptil Rondane Nasjonalpark og andre særpregede og naturskjønne omgivelser. Se oversiktskart her

[Les mer] 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn